Начало

Хотел „Регина“ разполага с открит басейн, фитнес салон и СПА център, както и с климатизирани стаи с балкони с изглед към розовата градина.
Той се намира на 200 метра от центъра на Слънчев бряг и на 50 метра от крайбрежната алея.
Всяка просторна стая в хотел „Регина“ включва отделен кът с мека мебел и минибар. Апартаментите разполагат с добре оборудвана кухня.

Вашата мечтана почивка в сърцето на Слънчев бряг! 

 

Настаняване в хотел Регина

Отзиви и впечатления за хотела

Upcoming Events

SAND SCULPTURES
Expired
ФЕСТИВАЛ НА ПЯСЪЧНИТЕ СКУЛПТУРИ, БУРГАС
01 September 2016

01.07 - 30.09. 2016

С повече пясък от всякога, над 5 хил. тона, интересни фигури и много изненади за жителите и гостите на Бургас, решили да се потопят в магията на екзотичните животни Пясъчния фестивал се превърна в притегателен център за малки и големи. Вдъхването на живот в една пясъчна фигура е изкуство. Затова и през миналата година, наред с традиционно силното българско участие, своя талант показаха и скулптори от Русия, Украйна, Полша, Португалия, Чехия, Холандия, Словакия, Австралия и Турция. Всички те работиха на тема "На сафари с фотоапарат". Първият по рода си Фестивал на пясъчните скулптури в България се проведе през м. юли 2008 г. в гр. Бургас. В него се представиха световно известни творци от Индонезия, Англия, Белгия, Холандия, Ирландия, Русия, Украйна, България. Почти 500 хил. души са видели скулптурите в Бургас за осемте години, през които се провежда фестивалът. Фестивалът на пясъчните скулптури е знаково за Бургас ежегодно събитие, чиято посещаемост нараства с всяка изминала година. За своите посетители и почитатели на пясъчното изкуство фестивалът ще бъде открит през първата седмица на месец юли и ще продължи до края на септември. Мястото е добре познато - парк "Езеро", до Конна база.

http://sandfestburgas.com/

International Folklore Festival
Expired
МЕЖДУНАРОДЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ, БУРГАС
22 August 2016

22.08. - 26.08. 2016

Международният фолклорен фестивал се организира от Община Бургас под надслов: "Да съхраним завещаното от дедите ни и го предадем на децата си!"

Започнал като Балканиада на народните песни и танци през 1965 година, за кратко време фестивалът  се превръща в значимо международно събитие за ценителите на народното творчество. В биографията на международния фолклорен фестивал са вписани имената над 450 фолклорни състава с над 20 хиляди участници.

Традиционно при откриването на фестивала се връчва наградата за народно песенно и танцово творчество "Нестинарка", учредена от Община Бургас. Наградата представлява статуетка "Нестинарка" - дело на скулптора Ненчо Русев и диплом.

МФФ включва концерти на сцената на Летен театър Бургас, на открити естради (сцени), концерти в региона, празнични дефилета, научна сесия по проблемите на фолклора, изложба-базар на традиционни сувенири, демонстрация на народни занаяти.

http://www.burgas.bg/bg/info/index/367/
BOURGAS AND THE SEA
Expired
НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАБАВНА ПЕСЕН „БУРГАС И МОРЕТО“
30 July 2016

Националният конкурс за песен "Бургас и морето" е организиран за първи път през 1973 г. под името "Песни за Бургас, морето и неговите трудови хора" от оркестър Бургас в летния театър на града. След 13 издания за кратко той престава да съществува. Възстановен е от група "Горещ пясък" през 1996 г. с името "Бургас и морето" и от тогава се провежда всяка година. Конкурсът е наследил традициите на "Песни за Бургас, морето и неговите трудови хора", дал e старт на много български композитори, автори на текстове и изпълнители, създал e емблематични български забавни песни.

В сегашния си вид конкурсът създава и разпространява български песни, развива творческия потенциал в областта на музикалното изкуство, подкрепя композитори, поети, изпълнители и развива българската музикална култура. Събитието се провежда всяка година през първата седмица на месец август под патронажа на Кмета на Община Бургас.

Над 300 песни са поели своя път от сцената на Летния театър в Бургас. Принoс за утвърждаването на конкурса дават с имената си автори като: Константин Ташев, Атанас Косев, Митко Щерев, Найден Андреев, Тончо Русев, Ангел Заберски, Борис Карадимчев, Зорница Попова, Христо Фотев, Недялко Йорданов, Стефан Диомов

През годините председатели на журито на "Бургас и морето" са били: Борис Карадимчев, Тончо Русев, Вили Казасян, Иван Кутиков и др.

http://www.burgasimoreto.org/bg

the prodigy
Expired
SUMMER CHAOS FESTIVAL 2016 -THE PRODIGY
13 August 2016
Хедлайнер на събитието за 2016 г. ще бъде една от най-емблематичните групи в света, бащите на биг-бийта и „чудото” на  съвременната сцена THE PRODIGY. Шоуто ще се състои на 13 август 2016 г., стадион Лазур, Бургас. http://summer-chaos.com/

Booking Form